Tuli eilen illalla joku kummallinen päähänpisto,että täytyy saada kokeilla koti oloissa voikreemiä ja niinpä päätin tehdä täksi päiväksi ihan pikkuriikkisen kakun,ihan vaan sen voikreemin takia..heh!Pohja paistu uunissa yli(en ole koskaan sitä saanut vielä aikaseksi) ja täytteitä ei ollu,muuta kuin pakastimessa pitkään lojunu vadelmapussin puolikas...Mitä siitä nyt sitten keksis...Huomasin pöydällä olevan jäljellä kaksi yli hapanta appelsiinia ja totesin:NÄILLÄ MENNÄÄN...

Sisään laitoin siis soseutettua vadelmaa ja appelsiinia,sekä reilulla kädellä vaniljasokeria!Taistelin liivate jauheen kanssa,kun piti tuo melko löysä täyte saada pysymään kakun sisässä,ja keksin,että laitan sen irtopohja vuoan reunat siihen kakun ympärille ja vielä foliota...hyvin hyyty ja tuli sellanen pari senttiä sitä hyydykettä sinne sisälle!Tyttäreni kanssa maisteltiin sitä kummallista maku yhdistelmää ja voi juku...se oli aivan kuin joku ihanainen hedelmäkarkki!En olis uskonu sitä niinkin hyväksi!Mutta tällanen siitä sitten tuli!

Harmi kun ei ole koskaan kaapissa mitään koristeita tai muuta vastaavaa,mutta mehän tämä itse syödään,joten hällä väliä!

1978037.jpg

Täytyypä sen verran tuosta voikreemistä mainita,että en kyllä koskaan meinaa enää kermaa vatkata kakun koristeeksi...tuo kreemi kun säilyttää muotonsa,toisin kuin normi vispi kerma!Jos joku purstotus menee päin seiniä,kestää tuo kreemi edes takas vatkaamisen vaikka kuinka monta kertaa!Ja tuohon ei tartu mikään,esim liivate tai muu neste,koska siinä nimensä mukaisesti on paljon voita!Todella hyvä,voin suositella!